SPA SECRET

Apartmani Beograd – SPA SECRET se nalaze na dve lokacije na Novom Beogradu. Svi su potpuno novi, otvoreni 1. oktobra 2014. godine. Dobra povezanost sa aerodromom i blizina autoputa čini ih pogodnim za smeštaj turista u tranzitu ali i gostiju koji žele da pobegnu od svakodnevnice i priušte sebi par sati uživanja. Smešteni u mirnom i tihom delu Beograda, učiniće da vaš odmor bude potpuno opušten i prijatan.

Lokacija 1


 

Na prvoj lokaciji se nalaze četiri apartmana. Svi Spa apartmani su lepo dizajnirani, toplih i prirodnih boja, idealni za boravak 2 osobe. Veoma udobni i funkcionalni, predstavljaju pravi raj za ljude sa ukusom i stilom. Dva apartmana poseduju kompletno opremljenu mini kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, francuski ležaj, dok preostala dva poseduju kupatilo sa tuš kabinom, veliki đakuzi i francuski ležaj. Uz sve to svi apartmani poseduju TV, WI-FI internet, mini bar, klima uređaj, podno grejanje kao, ogledala i niz detalja uz koje ćete se osećati prijatno.

Apartmani Beograd su okruženi zelenilom, predivnim travnjakom na kojem se nalazi montažni bazen prečnika 5.5 metara, nekoliko ležaljki i garnitura za odmaranje. Parking je obezbeđen.

Lokacija 2


Na drugoj lokaciji se nalaze dva apartmana koji su u zgradi na šestom spratu. Jedan je opremnljen mini kuhinjom, francuskim ležajem i kupatilom, a drugi poseduje đakuzi idealan za uživanje u dvoje, king size krevet i kupatilo. Oba poseduju TV, WI-FI internet, mini bar, klima uređaj, grejanje, velika ogledala i niz detalja.

U slučaju dužeg zadržavanja obezbeđeno je čišćenje apartmana, zamena posteljine i peškira.

Dodatne usluge i pogodnosti


U svakom trenutku možete poručiti piće po povoljnim cenama.

U Apartmanima imate pristup INTERNOM CHATU na adresi www.secret.rs (ulogujte se kao gost). Pristup četu imaju samo oni koji su trenutno u apartmanima i nije moguće koristiti ga sa drugih lokacija. Igrajte se, šalite se, ćaskajte sa ostalim gostima, da vam vreme brže prođe.

Ukoliko se odlučite za boravak u našim apartmanima, kao dodatnu uslugu nudimo vam prevoz po najpovoljnijim cenama od i do aerodoroma Nikola Tesla kao i autobuske stanice. Potrebno je samo da prilikom rezervacije naznačite da vam je potreban prevoz i predstavnik će vas čekati na jednoj od pomenutih lokacija.

Ukoliko ste turista ili planirate putovanje, a gostovali ste u našim apartmanima, nudimo vam specijalan popust na usluge pakovanja prtljaga na aerodromu Nikola Tesla. Firma Aerowelt pruža brzo, efikasno i sigurno pakovanje vašeg prtljaga specijalnom folijom.

Zaštitite vaš prtljag